Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uummmm!! Uwielbiamy a wręcz kochamy gofry :
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Składniki łączymy ze sobą: cukier, żółtka, mąkę, roztopioną zimna margarynę. Osobno ubijamy białką ze szczyptą soli po czym łączymy z poprzednimi składnikami . Ciasto wlewamy do gofrownicy nalewka i pieczemy do uzyskania złotawego koloru ok. 3-5 min.Podajemy z owocami , cukrem pudrem, bitą śmietaną lub według własnych życzeń. Smacznego!!