Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie przekąski z ciasta francuskiego.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 44
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7202
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 44
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7202
Składniki
Mięso mielone mieszamy z pokrojoną cebulą, przyprawą i rozgniecionymi ząbkami czosnku. Podsmażamy na oleju.
Ciasto francuskie kroimy na równe prostokąty, które smarujemy masą mięsną. Zwijamy w roladki i smarujemy rozkłóconym jajkiem.
Roladki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temp. 200 st. C. przez ok. 20 minut.