Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty w przygotowaniu Faworki zawsze wychodzą rewelacyjne w smaku I bardzo ważnym ułatwieniem jest fakt że nie musimy wybijać ciasta a nasze Faworki i tak będą bardzo delikatne ,chrupiące i będą złociste z mnóstwem tzw .bąbli Zachęcamy do skuszenia się na nie .:)
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Składniki
Przygotowanie Ciasta Wszystkie Składniki oprócz cukru pudru połączyć w jednolitą masę zawinąć w strecz jeżeli niemasz włożyć do foliowego woreczka przystosowanego do przechowywania żywności i odłożyć do lodówki na ok 40 min . Następnie dzielimy ciasto na odpowiednie dla nas porcje i rozwałkowujemy je na płaty Ok 2-4 mm i wycinamy rąby Ok 5cm szerokości długość wg uznania Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron wyjmujemy po ostygnięciu posypujemy cukrem pudrem no i Smacznego Oczywiście Faworki można wykonać w wersji fit stosując zamienniki jak w przepisie.