Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
efektowne i naprawde smaczne:)idealnie nadają się na imprezke:)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 807
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 807
Składniki
Jajka ugotować na twardo.Pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach,cebulkę pokroić w kostkę.Wrzucić razem na patelnie na rozgrzany olej i dusić.Doprawić sola i pieprzem.
Jajka obrać ze skorupek i przeciąć wzdłuż na połówki.Wyjąć żółtka i dodać je do farszu(zetrzeć na tarce ),dokładnie wymieszać(powstanie taka "papka")
W miejscu gdzie były żółtka połówki jajek napełniać farszem (najlepiej robi sie to małą łyżeczką)i ładnie uklepać.
połowe jajek zawsze dekoruje majonezem,a drugą połowe keczupem.