Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 58
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 254
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6416
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 58
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 254
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6416
Składniki
Ugotowałam fasolkę w lekko osolonej wodzie koło 15- 20 minut , tak aby była jeszcze jędrna i nie straciła koloru. Na suchej patelni lekko podprażyłam ziarna sezamu. Gdy fasolka się ugotowała, odsączyłam ja i pozwoliłam chwilę jej odparować. Na patelnię z sezamem dodałam oliwę, kilka plasterków chili i pokrojony czosnek i fasolkę. Podsmażałam parę minut, aż się lekko wszystko przyrumieni. Na talerzu fasolkę skropiłam dodatkowo sokiem z cytryny. Smak jest wyborny Smacznego :)