Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wszystkim, ktorzy lubia zjesc cos innego :)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 101
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 101
Składniki
CIeciorke namaczam i zostawiam na cala noc. W mikserze miksuje, cieciorke, papryki, piertuszke, sezam, pierczarki, czosnek na tzw miazge. Przyparawiam sola i pieprzem, mozna dodac kminku jak ktos lubi. W garnku gotuje olej i formuje kule z lyzek z falaflem. Wrzucam na goracy olej i czekam az sie przybrazowia. Odsaczam na papierze zeby odeszlo troche oleju.
Podaje z warzywami, hummusem, chlebkiem pita, mozna tez uzyc majonezu lub co kto woli :) Smacznego