Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ćiekawa przystawka jak niespodziewany gość śię zjawi .
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 142
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 182
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 142
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 182
Składniki
Ziemniaki obrać ugotować do miękośći .Boczek wędzony pokroić w kostkę wysmażyć na skwarki. Cebule ogórek kiszony i ugotowane ziemniaki pokroić w kostkę wymieszać ..
Zalać gorącym stopionym boczkiem przyprawić solą pieprzem papryką ewentualnie skropić octem . Podawać na ćipło ..