Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakująco smaczna przekąska, która może być osobnym daniem np. na kolację czy do pracy lub jako dodatek do omletów albo naleśników.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 33
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7196
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 33
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7196
Składniki
1. Cebulę oraz szynkę pokroić w kostkę. Usmażyć w rondelku na maśle. Pamiętać o mieszaniu. 2. Kalarepki obrać, pokroić w plastry a później w paski. 3. Kalarepki dodać do cebuli i szynki. Zalać bulionem. Doprowadzić do wrzenia i gotować 15 min. 4. Dodać śmietanę i gotować jeszcze 2 min. Gotowe! Smacznego! :)