Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tworzymy smaki jakie nam odpowiadają w naszych hamburgerach.Ja daję mój przykład i bardzo polecam taki skład:)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 44
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 62
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1013
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 228
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 44
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 62
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1013
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 228
Składniki
Bułki hamburgerowe zapiekamy z serem żółtym.Po upieczeniu na wierzch położyć plasterki cebuli,pomidora i papryki.
Kotlety mielone przepołowić i zapiec w piekarniku lub zapiekaczu. Położyć na połówki bułek z cebulą,pomidorem i papryką,,na wierzch dać rukolę ,plasterki pomidorów ,posolić i popieprzyć.Można polać ketchupem.
Smacznego życzę!