Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser który nie wymaga wielkich zdolności kulilnarnych.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Zmieszać ze sobą masło, pogniecione biszkopty i cynamon. Zmieszane składniki przełóż do miseczek tak aby powstało dno deseru, następnie włóż miseczki do lodówki na pół godziny. W większej misce ubij śmietanę, dodaj do tego ser mascarpone, cukier i posiekane orzechy. Masę przelej do miseczek z ułożonym dnem. Górę polewamy ciemną czekoladą i układamy owoce.