Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne zapiekane bułeczki czosnkowe z parówkami. Co prawda danie nie należy to tych najzdrowszych, ale od czasu do czasu taki przysmak myślę, że nam nie zaszkodzi.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 51
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 978
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 104
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 141
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 51
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 978
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 104
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 141
Składniki
Bagietki nacinany na środku, lekko rozchylamy. Smarujemy ketchupem – około 3-4 łyżek. Posypujemy startym serem mozzarella. Następnie układamy plastry salami. Układamy parówki. Jedną parówkę dzielimy na pół. Na koniec posypujemy serem. Składniki dzielimy sobie aby starczyło po równo na dwie bagietki. Jeżeli chcemy zrobić więcej bagietek wtedy będziemy potrzebować więcej składników. Bagietki czosnkowe zapiekamy 15-20 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni. Zapieczone Czosndogi smarujemy majonezem i ketchupem. Na koniec wykładamy pokrojoną rzodkiewkę i posypujemy prażoną cebulką.