Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspanialy dodatek do deserow, lub jako samodzielna zakaska.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Umyte i osuszone owoce z lodyzkami, wkladamy partiami do wygotowanych sloikow.Przesypujemy cukrem.
Czeesnie zalewamy koniakiem tak, aby przykryl owoce.Szczelnie zamykamy sloiki i odstawiamy do zimnego, ciemnego miejsca na 6 tygodni. Smacznego!