Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka przekąska z dżemem i odrobiną rumu;)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Rozpuścić czekoladę w mleku podgrzewając na małym ogniu i mieszając a następnie przestudzić. Dżem wymieszać z rumem i odstawić na bok. Do miski wbić jajko,rozkłócić widelcem i energicznie mieszając dodawać masę czekoladową. Chałkę pokroić w grubsze kromki a następnie każdą zanurzać w masie czekoladowej i smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony aż wierzch stanie się chrupki. Gotowe tosty posypać cukrem wymieszanym z cynamonem i polać dżemem,smacznego:)