Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża porcja witamin. I cukru. I zdrowych kalorii. Na pewno nie zaszkodzi.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 109
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 828
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 348
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 109
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 828
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 348
Składniki
Banan wcześniej zamrażam. Mango przekrawam na pół i kroję na drobniejsze kawałki. Banan wyjmuję z zamrażarki, obieram i kroję w grube plastry. Awokado przekrawam i łyżeczką wyjmuję miąższ. Owoce umieszczam w mikserze. Zalewam mlekiem i nakładam lody. Dodaję miód i limonę. Miksuję dokładnie. Ozdabiam kokosem i pokruszonym waflem.