Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 751
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6501
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1132
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 751
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6501
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 145
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1132
Składniki
galaretkę rozmieszać w szklance gorącej wody razem z żelatyna ,ostudzić,odlać połowę,Do drugiej połowy wlać 1/2 szkl. mleka wymieszać dodać owoce i wlać do tortownicy wyłożonej biszkoptami wstawić do lodówki na 10 minut,następnie wlać odlaną galaretkę wstawić do lodówki na 5-7 minut zrobić to samo z pozostałymi dwiema galaretkami i mlekiem udekorować wstawić do lodówki