Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można go przechowyać w lodówce do 1 tygodnia poniważ jest gotowany - nie ma obawy, że zaszkodzą nam jajka (salmonella) przepis jest łatwy a wykonanie nieskomplikowane
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2140
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20994
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2140
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20994
Składniki
Śmietanę w rondelku wymieszać z jajami, dodać sól, cukier i ocet, Postawić na wolnym ogniu. od czasu do czasu zamieszać.
Gdy masa zacznie gęstnieć - dodać chjrzan, dokladnie wymieszać.
Gotowac jeszcze (mieszając) około 10 minut.
Zdjąć z kuchni, Gdzy chrzan ostygnie - przełożyć go do sloików (np. po chrzanie lub dżemie) zamknąc wieczkiem. przechowywac w lodówce,