Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne sajgonki zrobione w domowym zaciszu.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 109
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 828
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 348
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 84
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 109
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 828
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 348
Składniki
Pierś kurczaka umyć i pokroić w drobne paski. Obsypać przyprawą 5 smaków. Do miski wlać olej i sos sojowy. Mięso zanurzamy w mieszance , obtaczamy , zakrywamy folią i wkładamy do lodówki. Warzywa kroimy w drobne paseczki.
Pierś smażymy na odrobinie oleju. Papier ryżowy maczamy w wodzie , rozkładamy na desce i nakładamy na niego warzywa i mięso. Zwijamy papier , najpierw od dołu potem boki.