Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2142
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2142
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Składniki
Cukinię kroimy w plasterki
Pokrojoną cukinię solimy, pieprzymy i odstawiamy na 10 minut
Mieszamy parmezan z tartą bułką
Skrapiamy cukinię oliwą i dobrze mieszamy
Obtaczamy każdy plasterek w serze z bułką.
Wstawiamy na blasze do nagrzanego piekarnika (20 stopni) na około 25-30 minut (aż zbrązowieją i będą chrupiące).