Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 316
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5021
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 316
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5021
Składniki
Grzyby mung gotujemy ok 15 min i kroimy w paseczki,pieczarki podsmażamy pokrojone w plasterki,marchewkę kroimy w słupki i wszystko razem podsmażamy w woku.Po ok 10 min dodajemy kiełki fasoli mung(ja hoduje je sama) i dokładnie mieszamy.Makaron zalewamy gorącą i czekamy aż napęcznieje,następnie wrzucamy do wcześniej przygotowanych warzyw,polewamy sosem sojowym i chwile podsmażamy często mieszając.