Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Caprese w innej,smacznej odsłonie :)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 595
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1563
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 595
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1563
Składniki
Mozzarellę i figi pokrój w plasterki i poukładaj naprzemiennie z rukolą.
Całość polej pesto z rukoli i migdałów. (Jak zrobić pesto z rukoli i migdałów - znajdziesz na blogu i w krótce w innych moich przepisach.)
Dodaj kapary, posyp sezamem. Posól do smaku.