Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nie mam czasu na pichcenie to robię właśnie to danie ;)
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 31
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 127
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6660
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1295
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 31
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 127
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6660
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1295
Składniki
Camembert panierujemy w roztrzepanym jajku, mące, znów w jajku i bułce tartej. Do roztrzepanego jajka zawsze dodaje dużą dawkę pieprzu. Camemberta smażymy z obu stron do przyrumienienia.
Bagietkę nacinamy i smarujemy masłem zmieszanym ze sprasowanym czosnkiem, pieprzem, bazylią i oregano. Bagietkę podpiekamy w temperaturze 200°C. PS. Osobiście uwielbiam sobie maczać kawałki bagietki w takim rozpuszczonym serku :)