Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery zrobione są z białej, paprykowej kaszanki. Podwójnie panierowane grube kawałki kaszanki w bułce tartej i jajku usmażone na złocisty kolor z obu stron. Burgery są bardzo smaczne i mają chrupiącą panierkę.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Składniki
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Panierujemy plastry kaszanki w rozmąconym, posolonym jajku, obtaczamy w tartej bułce i ponownie w jajku i w bułce.
Tak panierowane burgery układamy na gorący tłuszcz i smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone burgery podajemy z pomidorkami koktajlowymi lub ulubioną surówką. Smacznego !!!