Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery wieprzowe mogą być opcją dla tych, którzy nie przepadają za wołowiną. Są szybkie w wykonaniu i smaczne, inne od klasycznych.
Nóż i deska do krojenia, maszynka do mięsa, miska, patelnia/gril
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 326
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 326
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1168
Składniki
Przygotowujemy składniki
Drobno kroimy suszone pomidorki, siekamy cebulę oraz szczypior, siekamy bazylię
Mięso z łopatki mielemy przez maszynkę
Składniki mieszamy w misce
Formujemy burgery
Gril lub patelnię smarujemy olejem, a także burgery po obu stronach. Smażymy/grilujemy po 5 minut na każdej stronie.
Podajemy w bułkach do burgerów z serem oraz ulubionym sosem