Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudził ci się gotowany tradycyjnie bób wypróbuj, smażony na masełku z dodatkiem czosnku i koperku.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 123
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 123
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Bób opłukaj ugotuj , na patelni rozgrzej masło, dodaj bób i przeciśnięty przez praskę czosnek, podsmaż .
Dodaj koperek i dopraw solą i pieprzem . Chwile podsmaż .
Tak przyrządzony bób to super przekąska, która smakuje i na ciepło i na zimno . Polecam .