Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana kiełbasa będzie idealnych dodatkiem do żurku. Choć ja przygotowałam ją w ten sposób z myślą o podaniu jej z chrzanem. Jest soczysta, delikatna, miękka i pyszna.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 416
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85654
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 416
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85654
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Czosnek rozgnieść, zostawić w łupinkach, przełożyć do garnka z wodą. Dodać sól, ziarenka ziela angielskiego, liście laurowe oraz ziarenka gorczycy. Garnek przykryć i zagotować wodę z dodatkami. Do gotującej się wody włożyć białą kiełbasę. Woda przestaje wrzeć, obniżyła swoją temperaturę, wtedy należy wyłączyć gaz. Garnek z kiełbasą przykryć i pozostawić na 20minut. Po 20minutach parzenia kiełbasa będzie gotowa, idealna i pyszna.