Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na śniadaniowe kanapki lub piknikową przekąskę. Szybka, prosta i smaczna.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 57
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 98
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2092
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 57
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 98
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2092
Składniki
Długą bagietkę pokroić na krótsze 2-3 kawałki, odkroić końce i ostrożnie, pomagając sobie długim, cienkim nożem do filetowania wykroić a właściwie wydłubałam ze środka większość miąższu pozostawiając prawie samą skórkę dookoła. Serek przełożyć do miski i dodać pozostałe składniki i przyprawić. Masą napełnić wydrążone bułki upychając nadzienie łyżeczką z obu stron. Nafaszerowane bułki zawinąć, każdą osobno, w kawałek folii i odłożyć do lodówki na 2-3 godziny. Schłodzone pokroić nożem na plastry i ułożyłam na talerzu.
Farsz można dowolnie modyfikować dodając dowolne składniki i doprawiając wedle swojego gustu. Można też użyć zwykłego sera białego, ale trzeba go wcześniej dobrze zmielić żeby nie miał grudek.