Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna propozycja podania babki ziemniaczanej
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 63
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2095
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 63
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 99
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2095
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach,dodać mąkę,kasze mannę,jajko oraz przyprawy.Szpinak rozmrozić,dodać rozdrobniony czosnek oraz śmietanę.Przygotowany szpinak dodać do masy ziemniaczanej i starannie wymieszać. W razie potrzeby należy dodać maki aby masa była bardzo gęsta.Wszystko przełożyć do brytfanki,wcześniej posypanej bułką tartą i zapiekać w piekarniku przez ok 30 min w temp 200st