Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 165
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 219
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 165
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 219
Składniki
Awokado opłucz, osusz, przekrój na pół, nie obieraj, usuń pestkę, polej miąższ sokiem z cytryny, aby nie ściemniał. Krewetki przełóż na sitko, przelej wrzątkiem, dokładnie odcedź, przełóż do miseczki, obficie skrop sokiem z cytryny, przypraw solą i pieprzem do smaku, starannie wymieszaj. Krewetkami napełnij awokado (wgłębienia po wyjętych pestkach), skrop pozostałym sosem, udekoruj zieleniną. Smacznego!