Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepiej smakuje latem ptzy grilu,soczysta i chrupiaca,wspaniale sniadanie po ciezkiej nocy...
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 153
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 875
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 153
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 875
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
kroimy arbuza w dosc duze kawalki,ser feta , dodajemy oliwki , pietruszke raczej rwiemy i pozostawiamy w lisciach.pokrojona w piorka cebule zalewamy na 5 min. sokiem z cytryny , nastepnie odciskamy i dodajemy do salatki,polewamy oliwa i octem.posypujemy prazonymi orzeszkami pini