Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuz w parze z cebulą to bardzo smaczne danie Dodatek kopru nadje całości wiosennego zapachu. Potrawa może stanowić samodzielne danie jest sycąca, smaczna, zdrowa, prosta w przygotowaniu. Spokojnie można je wziąć do pracy, na trening i grilla.Stanowić będzie orzeźwiający posiłek.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 29
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 241
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1687
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 29
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 241
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1687
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Składniki
Cebulę kroimy drobno. Ocet i sos balsamiczny dodajemy do cebuli i mieszamy. Odstawiamy na krótką chwilę.
Arbuza (najlepiej schłodzonego w lodówce) kroimy w kostkę średniej wielkości. Wrzucamy do miski dodajemy pokrojoną cebulkę i delikatnie mieszamy. Wykładamy na talerz lub miseczkę. Dekorujemy koprem. I gotowe. Smacznego. Najlepiej smakuje w gorące dni prosto z lodówki.