Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa chlebowa"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
<strong>Przepis przysłała Paulina Borowska z Glinian niedaleko Ostrowca Świętokrzyskiego</strong>
Paprykę, cebulę i czosnek pokrój, podsmaż w rondlu na oliwie. Pomidory sparz, obierz, pokrój, dodaj do rondla. Przypraw chili i tymiankiem, podduś.
Chleb pokrój w drobną kostkę. Dodaj do warzyw, zalej bulionem, wymieszaj. Gotuj 15 minut. Przypraw do smaku.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1 złŹródło: Chwila dla Ciebie