Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik chlebowy"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Pasta I: jajka ugotuj na twardo, obierz, posiekaj. Łososia drobniutko pokrój. Dodaj jajka, przypraw farsz solą oraz papryką.
Pasta II: zmiksuj konserwę rybną z twarogiem. Dodaj ugotowane na twardo, posiekane jajka. Wymieszaj, przypraw solą oraz pieprzem. Chlebek przekrój w poprzek na grube plastry (jak tort).
Każdy plaster smaruj inną pastą, złóż je razem, mocno dociśnij. Wierzch oraz boki tortu posmaruj sosem chrzanowym i obsyp sezamem. Wstaw do lodówki, aby się dobrze schłodził. Przed podaniem, pokrój go jak każdy tort.Źródło: Takie jest życie