Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki szybkie w przygotowaniu, długo trzymają świezość.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
WYKONANIE: Smalec posiekać z mąką, dodać śmietanę, posolić. Zarobić. Jezeli jest zbyt suche, można dodać śmietany. Ciasto rozwałkować. Wykrawać małe trójkaty, nakładać marmoladę, formować rogaliki. Upiec. Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem.