Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wszechobecne o tej porze roku słodkie mandarynki inspirują ;-) tu wykorzystałam sok w połączeniu z dobrej jakości avocado ale i te małe kęsy bułeczek można zagryzać owocem mandarynki,polecam ;-) smakuje super
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 80
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 286
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 80
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 286
Składniki
avocado i pomidorka kroimy na plastry średniej grubości bułeczki na pół i skraplany oliwą z oliwek na takim oliwnym posłaniu układamy na zmianę warstwy avocado i pomidora wszystko oprószamy zestawem przypraw i sokiem z połówki mandarynki (oczywiście nie za dużo ),dodajemy jeszcze 1,2 łyżeczki oliwy z oliwek,posypujemy koperkiem, bułeczki zagryzany mandarynką ;-)
Smacznego ;-)