Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-09-2023
Wymyśliłam ten przepis spontanicznie. Nie sądziłam, że wyjdzie, aż tak dobry. Nie jest w środku mokry jak pasztet, pięknie rośnie i nie trzeba niczego ubijać, blendować, miksować. Wystarczy wymieszać łyżką :)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 136
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 168
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 904
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 136
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 168
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 904
Składniki
Wszystkie składniki wrzuć do miski i wymieszaj łyżką. Masa powinna być raczej gęsta. Dobrze jest poczekać trochę aż babka jajowata "popracuje". Zrób ten chlebek i dopiero jak skończysz mieszać, włącz piekarnik. Daj mu postać z 10 minut. W piekarniku mój był 45 min. w temperaturze 180 stopni, ale każdy piekarnik jest inny, więc włóż patyczek i sprawdź, czy jest już upieczony.
A tutaj mój chlebek z keto serkiem topionym z kurkumą. Możesz sobie zrobić sam taki serek. Zajrzyj do mojego poprzedniego przepisu. SMACZNEGO! :)