Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Długi czas przygotowywania, ale wbrew pozorom bardzo prosty
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki, formę wyłóż papierem do pieczenia. Przełóż ciasto na chleb do formy, owiń folią i pozostaw na około 8 godzin.
Po 8 godzinach zdejmij folię, nagrzej piekarnik do 240°C i piecz chleb przez 15 minut, przez następne 35 minut piecz w 200°C.
Po upieczeniu pozostaw chleb do całkowitego ostygnięcia