Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki które można jeść zarówno na śniadanie jak i na kolację, zawsze smakują wybornie.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5289
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 105
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5289
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 105
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Ser trzemy na tarce o drobnych oczkach, łososia kroimy na małe kawałki. Cebulę kroimy w kostkę, szczypiorek z cebulką siekamy. Wszystko wkładamy do miski, dodajemy musztardę i majonez. Przyprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy. Bułki rozcinamy z boku, nakładamy w środek przygotowaną masę i wkładamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni, pieczemy ok. 15 minut do zrumienienia.