Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne chlebki,robi się je ekspresowo ,są pulchniutkie ,nadziewane p pysznym farszem serowym-polecam
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Do mleka dodajemy sodę-mieszamy dokładnie. Dodajemy sól i mąkę-zagniatamy elastyczne ciasto. Ciasto dzielimy na kilkanaście małych kawałków. FARSZ składniki mieszamy z sobą :) Kawałek ciasta wałkujemy i na jego środek dajemy trochę farszu,brzegi składamy do środka,przyciskamy i rozpłaszczamy lekko placuszek Smażymy na niewielkiej ilości oleju na złoty kolor *smażymy na średnim ogniu by chlebki się nie spaliły a w środku były surowe. W smażeniu pięknie rosną I gotowe ;) Polecam pyszna i bardzo sycąca przekąska :)