Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie w sam raz.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Składniki
Wykonanie: Wymieszać w misce obie mąki, sól, cukier i drożdże. Wlać wodę i wyrobić rękami delikatnie elastyczne ciasto. Pod koniec wsypać odsączoną kukurydzę i ponownie dokładnie wymieszać..Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem formy, posypanej czarnuszką i odstawić na dwie godziny. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni i piec około 45 minut(do chrupiącej skórki)