Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nie jest pierwszy chlebek który upiekłam, ale pierwszy który tak naprawdę mi wyszedł... i którym mogę się pochwalić, a przede wszystkim zdrowy.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Drożdże z cukrem rozpuścić w 1/2 litra ciepłej wody. Wymieszać suche składniki, wlać drożdże i jeszcze 1/2 litra ciepłej wody. Dokładnie wyrobić, przykryć ściereczką, odstawić do wyrośnięcia. Jeszcze raz wyrobić, przełożyć do keksówek, wygładzić mokrą łyżką, posypać słonecznikiem, kminkiem lub czym tam chcecie, odstawić do wyrośnięcia. Piec w temp. 170-200C (to zależy od piekarnika) przez 1godź. SMACZNEGO