Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 908
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1137
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 740
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 149
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 908
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1137
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 740
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 149
Składniki
W naczyniu rozmącić jajka. Dodać sól, winny ocet, tłuszcz, energicznie wymieszać. W drugim naczyniu wymieszać mąkę migdałową, kokosową i siemię lniane, dodać sodę oraz cynamon. Do wymieszanych suchych składników wlać mokre składniki i dokładnie wymieszać. Dno podłużnej foremki o długości 24 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Napełnić foremkę masą, wyrównać powierzchnię, posypać pestkami dyni, słonecznika i wstawić do nagrzanego na 180 stop. Piec chleb przez około 35 – 40 minut.