Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cukie koniecznie brązowy, mąke zwykłą można całkowicie zmianić na razową
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 38
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 38
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
Make zwykla przesiewamy z proszkiem do pieczenia, nastepnie dodajemy make razowa, sol, i cukier. Mieszamy suche skladniki.(bez ziaren)
Dodajemy olej i maslanke i mieszamy okolo 2 minuty.
ulep bułeczki
wszystkie ziarna wymieszaj w naczyniu
ombocz bułki
blache na do pieczenia obłusz papier do pieczenia wczesnie blache posmaruj masłem
piecz w temperaturz 180 stopni przez ok 45 mon