Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapewne od czasu do czasu w każdej kuchni znajdzie się czerstwy chleb. Moja babcia mówiła, że jest to smażony chleb. Dzisiaj dla nas to grzanki.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1634
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1634
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Składniki
Z mąki, jajek, mleka, wody, zrobić ciasto. Konsystencja trochę gęstsza niż ciasto naleśnikowe.
Chleb umoczyć z każdej strony. Smażyć na oleju lub dowolnym innym tłuszczu.
Można podawać z dżemem, miodem lub dowolnym dodatkiem.