Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na proste i szybkie przygotowanie zdrowej, truskawkowej maślanki bez dodatku ulepszaczy smaku i sztucznych barwników.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
Truskawki myjemy, obieramy z szypułek, kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do miksera. Następnie dodajemy maślankę i 2 łyżeczki miodu*. * ilość miodu można zwiększyć w zależności od stopnia słodkości truskawek Wszystkie składniki miksujemy, a powstały koktajl przelewamy do szklanek i wstawiamy do lodówki, gdyż najlepiej smakuje schłodzony. Życzę smacznego! :)