Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Ugnieć imbir z syropem cukrowym. Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem piwa imbirowego do shakera. Wymieszaj mocno. Przecedź podwójnie do wysokiej szklanki wypełnionej lodem. Uzupełnij piwem imbirowym. Udekoruj podpaloną skórką pomarańczy oraz gałązką mięty.