Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnie truskawki, sezon dobiega końca, korzystamy więc z tych pysznych owoców jak tylko możemy. Tym razem truskawki w połączeniu z tonikiem.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 416
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85654
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 416
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85654
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Truskawki umyć, obrać szypułki. Owoce wrzucić do blendera, dodać 6 łyżek malin z kompotu, całość zblendować. Gotowy mus przełożyć do szklanek. Zalać kompotem z malin (dwie łyżki na szklankę). Napój uzupełnić tonikiem. Uwaga: Z podanych proporcji uzyskujemy 6 szklanek napoju. Szklanki o pojemności 0,33 l.