Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W upały piję dużo wody, w tym roku wzbogaciłam ją syropem z mięty.Świetnie smakuje na zimno i ciepło.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 351
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 351
Składniki
Wodę,cukier i kwasek wkładam do garnka i gotuję.Gdy cukier się rozpuści dodaję mięte i gotuję jeszcze ok.10 min.Odstawiam do przestudzenia i przecedzam w słoiki.Taki syrop mieszam z wodą i w upalne dni wkładam do lodówki.Świetnie smakuje na zimno.