Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy sok z czerwonej kapusty i jabłek to prawdziwa bomba witaminowa. Napój jest bogatym źródłem minerałów i antyoksydantów, które korzystnie wpływają na cały organizm. Sok z czerwonej kapusty oczyszcza z toksyn, poprawia pracę jelit, przyspiesza metabolizm, wspiera serce, działa antynowotworowo i odmładzająco. Wypróbuj przepis!
Sokowirówka
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Jak zrobić sok z czerwonej kapusty? Umyj oraz poszatkuj na mniejsze kawałki czerwoną kapustę.
Umyj, obierz ze skórki i oczyść jabłka.
Włóż naprzemiennie oba składniki do sokowirówki i wyciśnij sok. Gotowe!