Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Smoothie bananowo-marchewkowy"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 187
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 22
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 187
Składniki
Obierz banany, pokrój na mniejsze kawałki i wrzuć do naczynia blendera. Umyj marchewki, obierz, pokrój drobno i dodaj do bananów. Umyj jabłka, obierz, usuń nasiona oraz szypułki, posiekaj drobno i dodaj do reszty składników.
Odcedź rodzynki i dodaj do owoców i marchewki w blenderze razem z orzechami. Na koniec dolej sok pomarańczowy i zmiksuj całość na gładką masę. Rozlej do szklanek. Wstaw na kwadrans do lodówki. Podawaj schłodzone.
Czas przygotowania: 25 minut. Poziom: łatwy. Porcja 302 kcalŹródło: TV14