Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, a jednocześnie sycące smoothie z owoców egzotycznych.
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Składniki wkładamy na pół godziny do lodówki.
Mango i banana obieramy i wkrawamy do dzbanka malaksera.
Ananasa obieramy ze skóry, pozbawiamy twardego rdzenia i połowę kroimy na mniejsze kawałki i dorzucamy do dzbanka.
Do owoców dolewamy sok ananasowy. Wszystko miksujemy na najwyższych obrotach, aż uzyskamy gładki napój.